On location

Vi tilbyder økologisk frokostordning tilberedt fra bunden og af sæsonens råvarer. Frisklavet, pænt anrettet og leveret lige til døren.

Hver dag er ny med lune retter, lækkert tilbehør, fyldige salater, hjemmelavet pålæg og selvfølgelig helt friskbagt brød.

Vi vægter højt, at sikre jer størst mulig variation i de daglige frokostleveringer, og tager udgangspunkt i det danske og nordiske køkken såvel som resten af verden. Vi ønsker at anvende så mange lokale/danske produkter som muligt, hvorfor vores mad er meget sæsonbetonet – det resulterer i en del rodfrugter og kål hele vinterhalvåret. Vi har nøje udvalgt vores leverandører, der deler vores
filosofi, og derved sikre os flest danske råvarer året rundt.

Vi laver vores menuer fra dag til dag, da vi tror på både større kreativitet og mindre madspild på den måde.

Vi har en fast pålægsdag om torsdagen, hvor der ikke er nogen varm ret med, men i stedet 5 slags pålæg – heraf 1 fiske- og 1 vegetarpålæg.

Vi har fejret 10 ÅR med ØKOLOGISK catering

Vi har forelsket os i økologien – de gode råvarer, sæsonernes diversitet og de glade dyr. Vi gør, hvad vi kan for at sprede budskabet og lave god mad til folket. Vi er et fleksibelt køkken, der ikke takker nej til en god udfordring og sætter en dyd i at levere varen hver gang.

Vi har det økologiske sølvmærke.

Vores madaffald sender vi til bioforgasning hos Daka ReFood, der genanvender madaffald og sikrer et grønt og CO2-venligt alternativ til forbrænding. Brugt stegefedt og fritureolie genanvendes som andengenerationsbiodiesel – en grøn erstatning for de fossile brændstoffer.

HUSK!

Vi tager højde for alle særlige behov, såsom trosretning, allergier mv.
Justering af antal kuverter kan ske op til dagen før.
Vi leverer mælk, frugt, smør, kage, ost, sandwich, smørrebrød, platter mv.